Пређи на главни садржај

ГЛУМАЦ МЛАДЕН МИЉКОВИЋ ПОКРЕЋЕ ГЛУМАЧКЕ ТАЛЕНТЕ СВОГ РОДНОГ ГРАДА!

Од студентских дана глумац Младен Миљковић из Кушиљева, организује хуманитарне акције и едукацију младих љубитеља глуме. Своју жељу да младим глумачким талентима  помогне и усмери их на прави пут, показао је више пута, последњи пут покретањем школе глуме која броји 50 чланова у оквиру омладинско- аматерског позоришта који је иницирао под називом "Маска"у Свилајнцу. Поред свих обавеза које има ангажовањем у школи глумe, Младен наставља и свој професионални пут. 

SCENA IZ REKLAME "POSLONAUT"
"Поред своје професије коју никада не запостављам, себи сам зацртао и циљ да покренем школу глуме, али и да организујем хуманитарне акције у свом родном граду, јер ме то заиста испуњава. Нисам ни слутио да ћу направити нешто у Свилајнцу што ће у будућности бити од значаја. Глума је мој живот и професија. Тако да пажљиво гледам и бирам задатке који су веома квалитетни и који ће утицати и на моје сазревање као човека и глумца"-прича Миљковић о свом ангажовању и каријери.
Младен је до сада играо у неколико реклама, популарној серији Драгослава Лазића "Звездара", али и у студентским филмовима. Пре неколико дана на друштвеним мрежама осванула је реклама за Послонаут апликацију где Младен тумачи лик забројаног конобара. 

"Снимао сам и уживао у снимању са професионалном и сјајном екипом. Рекламу је режирао и снимио Марко Пауновић, продуцент је Немања Ђошић, а звук Срђан Паковић, док поред мене у реклами играју и колеге Слободан Степић и Марија Пешић. Лик је занимљив, играм забројаног конобара коме није место у кафићу. Могу рећи да су реакције публике на мој рад и улогу веома позитивне"- прича Младен. 
Поред снимања и рада у школи глуме, Младен је ангажован и у Пољопривредно- ветеринарској школи са домом ученика у Свилајнцу, где са ученицима драмске секције припрема представу за предстојећу Домијаду. Младен свим пратиоцима његовог рада поручује: "Увек стварам и правим велика изненађења, гледајте и пратите ме на друштвеним мрежама и биће занимљивих ликова, гостовања, емисија, итд". 

Највеће изненађење овај Свилајнчанин је оставио за крај: "У плану је и Маскин позоришни фестивал у јуну", открива Младен. 
ФОТО: НЕМАЊА ФИЛИПОВИЋ и  пр.ар

Коментари

Популарни постови са овог блога

НА ДАНАШЊИ ДАН : ПРОШЛО ЈЕ ВИШЕ ОД ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ ОД НЕСРЕЋЕ У ЈАМИ "СТРМОСТЕН"!

Рударство то мукотрпно занимање које вековима храни Ресавске породице, ризично је и непредвидљиво. Знали су то, али можда нису довољно веровали и рудари који су 21.04. 1984. последњи пут сишли у јаму "Стрмостен" из које се више нажалост никад нису вратили. Сваке године покрај подигнутог споменика руководство, камарати и породица полажу венце у знак сећања. НАША КОМУНА, 1984. Тог дана у јами "Стрмостен" у Водни, погинуло је више од 30 рудара. Југославија се тада дигла на ноге, пристизали су телеграми саучешћа породицама, отворен је жиро рачун за помоћ породицама погинулих, али и први литерарни радови којима се исказивала туга за великим губитком,несреће какве дуго Ресавци нису видели. То је укратко и резиме онога што је у посебном броју објавио Деспотовачки лист "Наша комуна".  Тамо се налазе подаци о томе како се експлозија догодила, као и шта је константовао лекар . НАША КОМУНА,1984. Реалистични догађај из јаме, о

ЈАВОРЦИ ОТВОРИЛИ СЕЗОНУ НАСТУПОМ У РУДОВЦИМА

Чланови КУД-а "Јавор" из Сладаје, отворили су фолклорну сезону наступом у Рудовцима код Лазаревца. По речима уметничког руководиоца овог ансамбла Јасне Димитријевић, сарадња са овим ансамблом траје неколико година. "Упознали смо се у Несебару на летовању, ово је други пут како смо њихово гости. Ми смо се представили играма из Баната, Лесковца, Шумадије и влашким играма, а домаћини "Рудар" извели су игре из Србије. Нишаву, тројно, Македонију и јантру. После концерта приређена је журка са прелепим дружењем, прича Јасна о наступу којим су отворили фолклорну сезону Сладајци су напорно радили током целе зиме, одржавајући сваког викенда пробе фолклора. Прошла година кажу била је успешна. "Прошла година је била више него успешна, имали смо преко 30 наступа, освојили смо прву награду у Сврљигу за изворне игре као и награду за свеукупне победнике, круна нашег успеха је учешће на Међународном витешком фестивалу "Јуст оут" у Деспотовцу", при

ХРОНИКА МАПС-А : ИНТЕРВЈУ СА МИЛОШЕМ МИЛОШЕВИЋЕМ РЕДИТЕЉЕМ ПРЕДСТАВЕ "НЕБЕСКЕ ШАЈКАЧЕ"!

На овогодишњој свечаности у Плажану, награду за најбољу представу  и признање  "Славољуб Вулић" по оцени жирија понело је позориште из Трстеника, за представу "Небеске шајкаче" по тексту Милосава Буце Мирковића, у режији Милоша Милошевића, која је у понедељак 9. маја, на Светски дан борбе против фашизма, отворила манифестацију .  Фото: фацебоок, М.Милошевић Милош је у интервју након представе рекао да је урађена по тексту "Баладе са Зејтилника" његовог пријатеља Милосава Буце Мирковића и на неки начин испуњење аманета. Милосав је петнестак дана пре смрти наредио Милошу да ову књигу објави, али и да уради сценску адаптацију у Трстеничком позоришту. Што је он и учинио. Ова представа се осим жирија допала и публици па су тако глумци враћани како би се рекло на "бис".  Са наградом у руци увек срдачан, писац и редитељ Милош Милошевић пристао је да своје утиске подели са читаоцима "Нове Ресаве". Да ли сте очекивали да ће пре