Пређи на главни садржај

ГЛУМАЦ МЛАДЕН МИЉКОВИЋ ПОКРЕЋЕ ГЛУМАЧКЕ ТАЛЕНТЕ СВОГ РОДНОГ ГРАДА!

Од студентских дана глумац Младен Миљковић из Кушиљева, организује хуманитарне акције и едукацију младих љубитеља глуме. Своју жељу да младим глумачким талентима  помогне и усмери их на прави пут, показао је више пута, последњи пут покретањем школе глуме која броји 50 чланова у оквиру омладинско- аматерског позоришта који је иницирао под називом "Маска"у Свилајнцу. Поред свих обавеза које има ангажовањем у школи глумe, Младен наставља и свој професионални пут. 

SCENA IZ REKLAME "POSLONAUT"
"Поред своје професије коју никада не запостављам, себи сам зацртао и циљ да покренем школу глуме, али и да организујем хуманитарне акције у свом родном граду, јер ме то заиста испуњава. Нисам ни слутио да ћу направити нешто у Свилајнцу што ће у будућности бити од значаја. Глума је мој живот и професија. Тако да пажљиво гледам и бирам задатке који су веома квалитетни и који ће утицати и на моје сазревање као човека и глумца"-прича Миљковић о свом ангажовању и каријери.
Младен је до сада играо у неколико реклама, популарној серији Драгослава Лазића "Звездара", али и у студентским филмовима. Пре неколико дана на друштвеним мрежама осванула је реклама за Послонаут апликацију где Младен тумачи лик забројаног конобара. 

"Снимао сам и уживао у снимању са професионалном и сјајном екипом. Рекламу је режирао и снимио Марко Пауновић, продуцент је Немања Ђошић, а звук Срђан Паковић, док поред мене у реклами играју и колеге Слободан Степић и Марија Пешић. Лик је занимљив, играм забројаног конобара коме није место у кафићу. Могу рећи да су реакције публике на мој рад и улогу веома позитивне"- прича Младен. 
Поред снимања и рада у школи глуме, Младен је ангажован и у Пољопривредно- ветеринарској школи са домом ученика у Свилајнцу, где са ученицима драмске секције припрема представу за предстојећу Домијаду. Младен свим пратиоцима његовог рада поручује: "Увек стварам и правим велика изненађења, гледајте и пратите ме на друштвеним мрежама и биће занимљивих ликова, гостовања, емисија, итд". 

Највеће изненађење овај Свилајнчанин је оставио за крај: "У плану је и Маскин позоришни фестивал у јуну", открива Младен. 
ФОТО: НЕМАЊА ФИЛИПОВИЋ и  пр.ар

Коментари

Популарни постови са овог блога

ДЕЦА ИЗ СТЕЊЕВЦА: ИГРАЈУ ФОЛКЛОР, ПРАВЕ ЛИМУНАДУ И ПАЛАЧИНКЕ

 ЧЛАНОВИ КУД-А "РЕСАВА"  ПРИПРЕМАЛИ ЛИМУНАДА И ПАЛАЧИНКЕ НА ТУРНИРУ  Да нису само добри играчи, већ и иницијатори недавно су показали чланови КУД-а "Ресава" из Стењевца. Они су припремали и продавали лимунаду и палачинке на сеоском турниру и тако у буџет свог друштва донирали 40.000 динара. Поред дружења које није изостало неки од њих су научили да чак и испеку палачинке, каже Кристина Стаматовић уметнички руководилац овог ансамбла. 

ФУДБАЛЕРИ "РУДАРА" ИЗ ПЛАЖАНА: НИЖУ УСПЕХЕ И ПРОМОВИШУ ЗДРАВЕ СТИЛОВЕ ЖИВОТА

На "Станојевом чаиру" и "Живиној ливади" у Плажану фудбал је почео да се игра давно, а тек од 1952. када је фудбалско друштво озваничено именом "Рудар" захваљујући руднику "Морава" који је радио у селу ова игра постаје једна од обавезних споредних ствари у селу. Деценијама су стасавале нове генерације и низали се успеси.  Победнички пехар    Златно индустријско доба је прошло, млади из села све више одлазе, али фудбал и фудбалска утакмица та важна смотра у Плажану и данас остаје празник, када се на фудбалском игралишту скупи и младо и старо да ужива у спектаклу и подржи свој "Рудар".  А како и не би када млади људи ентузијасти углавном из овог села свакодневно истрајавају да клуб опстане, ниже успехе и промовише здраве стилове живота. О ранијим успесима клуба може се све прочитати у књизи Стојадина Томића "Фудбал у Горњој Ресави", а о успеху у претходној сезони и пласману у Поморавско окружну лигу, разговарали смо са једним од

"МЕДВЕЂА НА ДЛАНУ" САБОР ОКУПИО ФОЛКЛОРЦЕ ИЗ ТРИ МЕДВЕЂЕ

  У Медвеђи код Деспотовца одржан је фолклорни сабор „Медвеђа на длану“ у организацији КУД-а „Светозар Марковић“. Окупили су се фолклорци из Сладаје, Стењевца, Четережа као и из две братске Медвеђе, Градски хор Центра за културу у Деспотовцу и вокални солиста на саксофону Стефан Дугалић из Глоговца.  Након свечаног дефилеа кроз село, одржано је надметање у народним играма попут грижења јабуке, ношења јаја у кашики и круњења кукуруза. У току вечери приказан је богат фолклорно – музички програм, а у такмичњу за најлепши пар проглашени су брат и сестра Димитријевић из Сладаје. „ Ми смо презадовољни манифестацијом којој је присуствовао велики број учесника и посетилаца, а следеће године планирамо да сабор подигнемо на виши ниво “, каже Саша Николић, председник и уметнички руководилац сеоског ансамбла основаног пре више од седам деценија, чији чланови и данас поносно чувају игру предака и саборовање. Фото:приватна архива